Muuttajan muistilista

Lähtötarkastus
Sopikaa aika asunnon lähtötarkastuskäyntiä varten hyvissä ajoin arkisin klo 9.00 – 14.00 numerosta 050-395 6240 ja numerosta 0400 612 711 14.00 – 16.00 välisenä aikana. Haluamme tarkastaa asunnon kunnon. 

Asunnon avaimet
Mikäli vuokrasopimuksenne päättyy viikonloppuna / juhlapäivänä, jolloin toimistomme on kiinni, pyydämme Teitä palauttamaan henkilökohtaisesti Nokian Vuokrakodit Oy:n toimistoon ainakin yhden huoneistonne avaimen viimeistään kuun vaihdetta edeltävänä perjantaina / arkipäivänä klo 12.00 mennessä. Loput huoneiston avaimet on palautettava seuraavana maanantaina toimistolle mieluiten henkilökohtaisesti.

Asunnon siivous
Lähtevän asukkaan on luovutettava asunto siistissä kunnossa. Jääkaappi ja liesi uuneineen ja taustoineen on myös pestävä. Jos uuden asukkaan tulotarkastuksen yhteydessä huomataan, että laitteita ei ole pesty, niin siivouskulut laskutetaan lähtevältä asukkaalta asukaslaskutushinnaston mukaan jälkikäteen. Asunnon normaaliin siivoukseen ja loppusiivoukseen kuuluvat myös lattikaivojen, vesilukkojen ja ilmastointiventtiilien puhdistaminen.

Asuntoon jätettävät tarvikkeet
Antennin johto, lamppujen sokeripalat ja ikkunanavaajat on jätettävä huoneistoon. Sälekaihtimet ja turvalukot on jätettävä paikoilleen. Asukasopas-DVD on myös jätettävä asuntoon.

Pyykinpesukone
Pyykinpesukoneiden irrottamisesta (kohteissa, missä täytyy vedentulo katkaista koneen irrottamisen ajaksi) tieto toimistolle hyvissä ajoin, ainakin 2-3:n päivän varoitusajalla.

Astianpesukone
Astianpesukoneen viemäriliitäntä tulpattava ja vesihana suljettava

Pankkitilinumero
Pankkitilinumero on ilmoitettava toimistoon viimeistään avainten luovutuspäivänä, jotta voimme palauttaa vakuusmaksun vuokrasopimuksen päättymisen ja lähtötarkastuksen jälkeen.

Sähkösopimus
Sähkölaskutukseen on ilmoitettava lähtöpäivä ja uusi osoite.
Puhelin 020 722 9000 klo 10-17 / asiakaspalvelu@vattenfall.fi.

Asumistuki
Asumistuen saajien on ilmoitettava lähdöstään heti Kelan toimistoon.

Vakuus
Vakuus palautetaan kun asunnon lähtötarkastus on tehty ja jos puutteita/korjattavaa ei ole ollut, kaikki saatavat on maksettu ja kuitatut asunnon avaimet on palautettu

 

Mikäli avainten palauttamisen tai jonkun muun asian suhteen on epäselvyyksiä, ottakaa yhteyttä toimistoomme puhelin 050 395 6242 tai 050 395 6238.

Irtisanomislomake

Tulosta lomake tästä! (pdf)

Vuokrasopimuksen irtisanominen