MUUTTAJAN MUISTILISTA

LÄHTÖTARKASTUS
Sopikaa aika asunnon lähtötarkastuskäyntiä varten aika numerosta 050 395 6240. Haluamme tarkastaa asunnon kunnon asunnon uudelleenvuokrausta varten ja varautua tuleviin korjaustoimenpiteisiin mahdollisimman pian.

ASUNNON AVAIMET
Asunnon kaikki avaimet on palautettava henkilökohtaisesti Nokian Vuokrakodit Oy:n toimistoon viimeistään irtisanomiskuukauden viimeisenä päivänä klo 12.00 mennessä. / Vuokrasopimuksenne päättyy viikonloppuna / juhlapäivänä, jolloin toimistomme on kiinni. Pyydämme Teitä palauttamaan henkilökohtaisesti Nokian Vuokrakodit Oy:n toimistoon ainakin yhden huoneistonne avaimen viimeistään kuun vaihdetta edeltävänä perjantaina / arkipäivänä klo 12.00 mennessä. Loput huoneiston avaimet on palautettava seuraavana maanantaina toimistolle mieluiten henkilökohtaisesti.

ASUNNON SIIVOUS
Lähtevän asukkaan on luovutettava asunto siistissä kunnossa. Jääkaappi ja liesi uuneineen ja taustoineen on myös pestävä. Jos uuden asukkaan tulotarkastuksen yhteydessä huomataan, että laitteita ei ole pesty, niin siivouskulut laskutetaan lähtevältä asukkaalta asukaslaskutus-hinnaston mukaan jälkikäteen. Asunnon normaaliin siivoukseen ja loppusiivoukseen kuuluvat myös lattiakaivojen, vesilukkojen ja ilmanvaihtoventtiilien puhdistaminen.

ASUNTOON JÄTETTÄVÄT TARVIKKEET
Antennin johto, kattorasiat, ikkunanavaajat, takaiskuventtiilit ja poistosupistajat on jätettävä huoneistoon. Sälekaihtimet, palovaroittimet ja turvalukot on jätettävä paikoilleen. Asukasopas-DVD on myös jätettävä huoneistoon.

PYYKINPESUKONE
Pyykinpesukoneen irrottamisesta (kohteissa, missä täytyy vedentulo katkaista koneen irrottamisen ajaksi) tieto toimistolle hyvissä ajoin, ainakin 2-3:n päivän varoitusajalla.

ASTIANPESUKONE
Astianpesukoneen irrottaa aina putkimies eli soita numeroon 0400 233 377 ja sovi aika, jolloin putkimies pääsee paikalle.

PANKKITILINUMERO
Pankkitilinumero on ilmoitettava toimistoon viimeistään avainten luovutuspäivänä, jotta voimme palauttaa vakuusmaksun vuokrasopimuksen päättymisen ja lähtötarkastuksen jälkeen.

SÄHKÖSOPIMUS
Sähkölaskutukseen on ilmoitettava lähtöpäivä ja uusi osoite
p. 020 – 690 025 / muutto@vattenfall.fi.

ASUMISTUKI
Asumistuen saajien on ilmoitettava lähdöstään heti Kelan toimistoon.

Mikäli avainten palauttamisen tai jonkun muun asian suhteen on epäselvyyksiä, ottakaa yhteys toimistollemme p. 050 395 6242 tai p. 050 395 6238.

Irtisanomislomake

Tulosta lomake tästä! (pdf)

Vuokrasopimuksen irtisanominen