Yritys

Tervetuloa kotiin! 

Nokian kaupunki on pirkanmaalaisista kunnista nopeimmin asukaslukuaan kasvattanut kunta. Sijainti, palvelut, työpaikat, liikenneyhteydet ja jatkuva kehittyminen sekä ympäröivä luonto ovat vetovoimaisia tekijöitä.

Nokian Vuokrakodit Oy on Nokian kaupungin tytäryhtiö, jonka kaupunki omistaa 100%. Olemme voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen vuokrataloyhtiö. Tarjoamme kohtuuhintaisia, monipuolisia koteja erilaisissa elämäntilanteissa oleville nokialaisille ja Nokialle muuttaville perhekunnille.

Omistuksessamme on yli tuhat kerros- ja rivi/luhtitaloasuntoa yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin ja ne sijoittuvat noin viiden kilometrin säteelle keskusta-alueelta eri puolille Nokiaa hyvien liikenneyhteyksien varsille.

Meillä on pitkät perinteet vuokra-asuntotoiminnassa, ja katsomme vahvasti myös tulevaisuuteen. Haluamme aidosti kehittää toimintaamme ja ylläpitää asuntovalikoimaamme kohtaamaan asukkaiden asumistarpeita. Ilolla voimme todeta, että monet nokialaiset ovat löytäneet pitkäaikaisen kodin kohteistamme ja asukastyytyväisyys on hyvällä tasolla. Yhtiössämme työskentelee 12 kiinteistöalan ammattilaista.

Tunnuslauseemme on ”Meillä olet kotona Nokialla – vahvasti paikallinen”. Tämän eteen teemme työtä päivittäin.

Tervetuloa asukkaaksemme!