Autopaikat

Lähes jokaiselle huoneistolle on mahdollisuus vuokrata ainakin yksi lämpötolpallinen autopaikka. Osassa kohteissamme tämä ei kuitenkaan ole mahdollista autopaikkojen rajallisen autopaikkamäärän vuoksi (esimerkiksi Vihnuskatu 36, Kaarikatu 6-8 sekä Kaarikatu 10-12). Mikäli asukkaalla on tarvetta useammalle autopaikalle, se pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi jonottamalla.

Autopaikan käyttökorvaus 10 €/paikka/kk, joka maksetaan vuokran yhteydessä samalla laskulla. Autopaikkoja vuokrataan vain säännöllisesti käytössä ja rekisterissä olevan auton tai moottoripyörän säilytykseen.

Vieraat voivat pysäköidä ajoneuvonsa piha-alueilla ainoastaan vieraspaikoille. Ajoneuvoja voi pysäköidä ainoastaan merkityille pysäköintipaikoille. Piha-alueilla ajoa tulee välttää, jotta ne pysyvät turvallisina ja viihtyisinä kaikille. 

Muutamissa kohteissamme on vuokrattavana myös lämmitettyjä autotalleja. Autotalleja on eri kokoisia ja vuokra määräytyy tallin koon mukaan. Lisätietoja Vuokrakotien asiakaspalvelusta p. 03 5652 2900 . Voit myös laittaa viestin asukassivujen kautta