Julkaistu

Tiedoksi asunnon hakijalle!

Nokian Vuokrakodit on uusimassa kiinteistötietojärjestelmänsä. Uusi järjestelmä otetaan käyttöön vaiheittain 11.04.2022 alkaen. Asukkaille ja asunnonhakijoille tässä kohtaa näkyvät uudistukset liittyvät asunnon hakuun ja uuteen asuntohakemuslomakkeeseen, joka on otettu käyttöön Vuokrakotien nettisivuilla 11.04 alkaen.

Uudistus tuo aluksi hieman ylimääräistä työtä asunnonhakijoillemme. Normaalisti Vuokrakodeille tehty asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta mutta järjestelmävaihdoksesta johtuen ne hakemukset, jotka on tehty meille ennen 11.04.2022 vanhentuvat vaihdoksessa automaattisesti ja eivät ole enää voimassa olevia hakemuksia.

Näin ollen pyydämme Teitä ystävällisesti tekemään uuden asuntohakemuksen osoitteessa www.nokianvuokrakodit.fi, mikäli asuntohakunne on edelleen ajankohtainen. Uusi hakemus tallentuu järjestelmäämme ja on voimassa kolme kuukautta.

Pahoittelemme muutoksista aiheutuvaa vaivaa. Uusi kiinteistötietojärjestelmämme kuitenkin mahdollistaa nyt ja jatkossa asukkaidemme ja asuntohakijoiden sujuvamman palvelun.

Mikäli Teillä on kysyttävää, olettehan yhteydessä asiakaspalvelu@nokianvuokrakodit.fi tai p. 03 5652 2900

Vuokrakotien väki