Julkaistu

Uudiskohde rakenteilla osoitteessa Poutuntie 8

Uudiskohteemme rakentaminen osoitteessa Poutuntie 8 alkoi viime vuoden lopulla.

Uudet, kohtuuhintaiset ARA-vuokra-asunnot valmistuvat arvioiden mukaan joulukuuhun 2024 mennessä. Ympäristöystävällinen maalämpö lämmittää 7-kerroksisen talon, joka on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan modernia ja kestävää asumista.

Kerrostaloon tulee yhteensä 40 asuntoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Jokainen asuntotyyppi on suunniteltu tarjoamaan viihtyisää ja toimivaa asumista. Valoisat ja avarat tilat yhdistettynä nykyaikaisiin kodinkoneisiin luovat kodikkaan ilmapiirin. Talon ylimpään kerrokseen valmistuu talosauna asukkaiden yhteiskäyttöön.

Sijainti Poutuntiellä on ihanteellinen, tarjoten asukkaille mahdollisuuden nauttia vehreästä ympäristöstä ja hyvistä ulkoilumahdollisuuksista. Kaupungin palvelut, kauppakeskus, koulut ja muut mukavuudet ovat vain lyhyen matkan päässä, mikä tekee arjesta vaivatonta ja kätevää.

Hakuaika asuntoihin on 1.6-16.06.2024. Lisätietoa asunnon hakemisesta meiltä löydät verkkosivujemme kohdasta https://www.nokianvuokrakodit.fi/miten-haet-asuntoa/

Jos haluat pysyä ajan tasalla hakuprosessista, voit ilmoittautua postituslistalle osoitteessa asuntovuokraus@nokianvuokrakodit.fi. Saat siten ajankohtaista tietoa hakuun liittyvistä asioista.