Julkaistu

Paloturvallisuusviikko

Vuosittaista paloturvallisuusviikkoa on käynnissä

Paloturvallisuusteemaviikon tarkoitus on herättää keskustelua ja parantaa paloturvallisuustaitoja. Torstaina 1.12. vietetään palovaroitinpäivää. Testaa sinäkin päivän kunniaksi kotisi palovaroittimen toiminta.

Lisää tietoa paloturvallisuusviikosta ja paljon erilaisia vinkkejä paloturvallisuuden parantamiseen löydät kampanjan nettisivuilta osoitteesta https://paloturvallisuusviikko.fi/.

Palovaroitin pelastaa, testaa toiminta säännöllisesti

Vain toimiva palovaroitin pelastaa, joten testaa palovaroittimen toiminta säännöllisesti ja huolehdi pattereiden vaihdosta. Mikäli havaitset palovaroittimen toiminnassa puutteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Palovaroitin on halpa henkivakuutus. Tulipalon sattuessa savu täyttää huoneiston jo muutamassa minuutissa. Palovaroitin antaa sinulle, perheellesi ja muille kotitalon asukkaille aikaa pelastautua!

Sammutuspeitteellä onnistuu pienten palojen sammuttaminen

Sammutuspeite on erinomainen pienten palojen sammuttamiseen. Peitteen suositeltava koko on vähintään 120 X 180 cm.

Tunnelmoi turvallisesti led-kynttilöillä!

Mikäli poltat kynttilöitä sisällä tai ulkona, varmista riittävä etäisyys verhoista, toisista kynttilöistä ja muusta palavasta materiaalista. Polta kynttilöitä vain valvotusti ja palamattomalla alustalla!

Turvallisesti kotona     

Tunnista myös muut kodin paloriskit. Huolehdi esimerkiksi, että lieden ympäristö on tyhjä ja että saunaa käytetään vain saunomiseen.

Huolehditaan yhdessä kotinne turvallisuudesta!

NOKIAN VUOKRAKODIT OY