Vallenkuja 4 / Mutkakatu 6

Pohjois-Nokialla Haavistossa rauhallisella pientaloalueella sijaitsevat rivitaloalue on suosittu lapsiystävällinen kohde. Vallenkujan asunnot ovat kaksikerroksisia ja Mutkakadun asunnot yksikerroksisia. Kiinteistöt sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustan ja palveluiden läheisyydessä.

Hae asuntoa

Vapaat asunnot

Vallenkuja 4 / Mutkakatu 6, as.

 

Vuokrataan hyväkuntoinen 3 h+k Nokialta Vallenkujalta 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Nokia on lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla. Nokia on kompaktin kokoinen kaupunki, jossa voi nauttia samalla niin kauniista asuinympäristöstä kuin helposti saavutettavista palveluistakin.  Nokian sijaitsee valtateiden solmukohdassa ja kaupungista on hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan. Tampereen keskusta on vain 15 minuutin ajomatkan päässä ja Nokian rautatieasemalta junat pysähtyvät päivittäin useasti.

Vallenkujan kaksikerroksiset rivitalot sijaitsevat Haaviston rauhallisella pientaloalueella. Taloista löytyy asuntoja aina näppäristä pienasunnoista tilavin perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on parveke tai terassi. Alue on luonnonläheinen ja ulkoilumahdollisuudet ovat monipuoliset. Nokian kaupungin palvelut ovat parin kilometrin päässä. Koulut ja päiväkoti ovat lähistöllä.

Vuokrattavissa oleva asunto on hyväkuntoinen kolmio. Asunto on kahdessa kerroksessa. Sisääntulokerroksessa on avara olohuone-keittiöyhdistelmä ja vessa. Alakerrassa sijaitsevat asunnon kaksi makuuhuonetta, vaatehuone sekä sauna, pesutilat ja kodinhoitotila. Kodinhoitotilasta pääsee suoraan asunnon takapihalle

Tarjoamme asukkaiden käyttöön myös laajakaistan 10 MB nopeudella. Nokian Vuokrakodit on ottanut asukkailleen kotivakuutuksen LähiTapiolasta.

Kaikki vuokrasopimukset 1.1.2019 lähtien kieltävät tupakoinnin asunnoissa ja parvekkeella. Tavanomaiset lemmikit ovat tervetulleita asumaan kanssasi.

Vallenkuja 4 / Mutkakatu 6, as.

Vallenkuja 4 / Mutkakatu 6, as.

Kohteen perustiedot

Valmistusvuosi 2002
Peruskorjaus -
Kerroksia 2
Autopaikat 18
Inva-asunnot -
Laajakaista Kyllä
Sauna asunnoissa
Lemmikit sallittu Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli
Energialuokka F 2018
Pelastus­suunnitelma Vallenkuja 4
Mutkakatu 6

Asuntotyypit

Lisätiedot

Lähialueen palvelut

  • Lähikauppa 0,5 km
  • Bussilinja (79, 79 Si) 300 m
  • Koulut n 1 km
  • Päivähoito n. 1 km
  • Liikuntamahdollisuudet n. 1 km
  • Uimahalli, kirjasto n. 3 km

Piha-alue

Piha-alueella portaiden edustat ja pihatiet ovat asfaltoituja, osaa pihasta peittää nurmikko ja istutukset. Pihalla sijaitsevat autopaikat ja leikkipiha.

Yhteiset tilat

Erillisrakennuksessa sijaitsevat yhteiset urheiluvarastot, irtaimistovarastot asuntojen yhteydessä.

Kuvat

Kohde kartalla