Majakatu 10

Pohjois-Nokialla sijaitseva Majakatu on luhtitaloalue lähellä Alinenjärveä. Alue on rauhallinen ja vehreä. Uimarannalle ja lenkkipolulle/hiihtoladulle matkaa vain puolisen kilometriä.

Hae asuntoa

Vapaat asunnot

Majakatu 10, as.

Vuokrataan 3 h+k luhtitalon toisesta kerroksesta Nokialta.

Nokia on lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla. Nokia on pieni, suuri kaupunki, jossa voi nauttia samalla niin kauniista asuinympäristöstä ja kuin helposti saavutettavista palveluistakin.  Nokian sijaitsee valtateiden solmukohdassa ja kaupungista on hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan. Tampereen keskusta on vain 15 minuutin ajomatkan päässä ja Nokian rautatieasemalta junat pysähtyvät päivittäin useasti.

Majakadun luhtitaloalue sijaitse noin kolmen kilometrin päässä Nokian keskustasta. Taloista löytyy asuntoja aina kätevistä kaksioista tilaviin perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on parveke tai terassi. Alue on luonnonläheinen ja ulkoilumahdollisuudet ovat monipuoliset. Lähin kauppa ja koulut sekä päiväkoti sijaitsevat 1,5 km päässä.

Vuokrattavissa oleva asunto on hyväkuntoinen kolmio. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja ratkaisuja säilytykseen tarjoaa myös tilava vaatehuone. Keittiössä on astianpesukonevaraus ja laatoitetussa kylpyhuoneessa paikka pyykinpesukoneelle.

Tarjoamme asukkaiden käyttöön myös laajakaistan 10 MB nopeudella. Nokian Vuokrakodit on ottanut asukkailleen kotivakuutuksen LähiTapiolasta.

Kaikki vuokrasopimukset 1.1.2019 lähtien kieltävät tupakoinnin asunnoissa ja parvekkeella. Tavanomaiset lemmikit ovat tervetulleita asumaan kanssasi.

 

Kohteen perustiedot

Valmistusvuosi 1988
Peruskorjaus -
Kerroksia 2
Autopaikat 34
Inva-asunnot 3
Laajakaista Kyllä
Sauna yhteinen
Lemmikit sallittu Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli
Energialuokka E 2018
Pelastus­suunnitelma Majakatu 10

Asuntotyypit

Lisätiedot

Lähialueen palvelut

  • Bussilinja (73) 1 km
  • Lähikauppa 1,6 km
  • Koulut 1,7 km
  • Päivähoito 1,7 km
  • Liikuntamahdollisuudet n. 3 km
  • Uimahalli, kirjasto n. 3,3 km
  • Uimaranta/lenkkipolku 500 m
  • Terveyskeskus n. 3,3 km

Piha-alue

Piha-alue on osittain nurmikkoa ja istutuksia. Pihalta löytyy lasten leikkipaikka sekä autopaikat. Kulkuväylät ja autopaikat ovat sorapohjaisia.

Yhteiset tilat

Kiinteistössä yhteinen sauna, pesutupa, kuivaushuone, mankelihuone, kerhohuone sekä urheilu-ja irtaimistovarastot.

Kuvat

Kohde kartalla