Kalkuntie 1-3

Pohjois-Nokialla Kankaantakana sijaitseva kerrostalo. Hyvät bussiyhteydet Tampereelle.

Hae asuntoa

Vapaat asunnot

Kalkuntie 1-3, as.

Vuokrataan 15.11 alkaen hyväkuntoinen kolmio Nokialta Kalkuntieltä.

Nokia on lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla. Nokia on pieni, suuri kaupunki, jossa voi nauttia samalla niin kauniista asuinympäristöstä ja kuin helposti saavutettavista palveluistakin.  Nokian sijaitsee valtateiden solmukohdassa ja kaupungista on hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan. Tampereen keskusta on vain 15 minuutin ajomatkan päässä ja Nokian rautatieasemalta junat pysähtyvät päivittäin useasti.

Majakadun luhtitaloalue sijaitse noin kolmen kilometrin päässä Nokian keskustasta. Taloista löytyy asuntoja aina kätevistä kaksioista tilaviin perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on parveke tai terassi. Alue on luonnonläheinen ja ulkoilumahdollisuudet ovat monipuoliset. Lähin kauppa ja koulut sekä päiväkoti sijaitsevat 1,5 km päässä.

Vuokrattavissa oleva asunto on hyväkuntoinen kolmio. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja ratkaisuja säilytykseen tarjoaa myös tilava vaatehuone. Keittiössä on astianpesukonevaraus ja laatoitetussa kylpyhuoneessa paikka pyykinpesukoneelle.

Tarjoamme asukkaiden käyttöön myös laajakaistan 10 MB nopeudella. Nokian Vuokrakodit on ottanut asukkailleen kotivakuutuksen LähiTapiolasta.

Kaikki vuokrasopimukset 1.1.2019 lähtien kieltävät tupakoinnin asunnoissa ja parvekkeella. Tavanomaiset lemmikit ovat tervetulleita asumaan kanssasi.

 

 

 

 

Kohteen perustiedot

Valmistusvuosi 1978
Peruskorjaus 2003
Kerroksia 3
Autopaikat 70
Inva-asunnot -
Laajakaista Kyllä
Sauna yhteinen
Lemmikit sallittu Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli
Energialuokka G 2018
Pelastus­suunnitelma Kalkuntie 1-3

Asuntotyypit

Lisätiedot

Lähialueen palvelut

  • Bussilinja (71 k, 71 SK, 74) 5 m
  • Lähikauppa 1,9 km
  • Koulut 1,8 km
  • Päivähoito 1,5 km
  • Liikuntamahdollisuudet 400 m
  • Uimahalli, kirjasto 2,2 km

Piha-alue

Kulkuväylät ja autopaikat asfalttia, piha osittain nurmikkoa ja istutuksia. Pihalla sijaitsee lasten leikkipaikka ja mattojen ja petivaatteiden tomutustelineet.

Yhteiset tilat

Talossa on yhteiset saunat, pesutupa sekä mankeli- ja kuivaushuone, kerhohuone, askartelutila, urheilu- ja irtaimistovarastot sekä kylmiöt.

Kuvat

Kohde kartalla