Julkaistu

Kiitos kuluneesta vuodesta 2023!

Vuonna 2023 Nokian Vuokrakodit Oy vietti 60-vuotisjuhlavuotta. Siksi olemme muistaneet eri ikäisiä asukkaitamme erilaisin tavoin.

Haluamme kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan, joten aloitimme 60-vuotisjuhlinnan jakamalla harrastestipendejä 15-vuotiaille tai sitä nuoremmille asukkaillemme. Toivottavasti nuoret ovat voineet aloittaa uuden tai jatkaa jo tuttua harrastusta stipendien avulla.

Keväällä omenapuiden kukkiessa vietimme asukasiltaa ja juhlimme 60-vuotissynttäreitä toimistomme puutarhassa. Oli mukava tavata jo entuudestaan tuttuja asukkaita ja tutustua uusiin.  

Syksyllä tarjosimme vauhdikkaampaa viihdettä, kun BC Nokia kohtasi Kouvot koripallopelissä ja kannustimme yhdessä asukkaidemme kanssa BC Nokian voittoon.

Asumisen turvallisuus on meille tärkeää, siksi paloturvallisuusviikolla pidimme glögitarjoilun ja tarjosimme paloturvallisuusvinkkejä.

Iltojen pimetessä kotitalojemme pihoissa syttyi jouluvaloja, kun aktiiviset asukastoimikuntalaiset laittoivat niitä tuomaan iloa ja tunnelmaa.

Kun joulu oli jo melkein ovella, kävivät tonttumme koputtamassa pitkäaikaisimpien asukkaidemme ovilla ja lahjoittivat heille paketillisen jouluherkkuja kiitokseksi yhteisistä vuosista. Oli ilo huomata, kuinka asukkaat ovat viihtyneet ja kuinka olemme voineet tarjota koteja elämän eri vaiheisiin.

Pitkäaikaisten asukkaiden lisäksi muistimme myös tulevia polvia, kun tontut poikkesivat ovilla ja toivat pulkat lahjaksi juhlavuoden aikana syntyneille pienokaisille.

Kohti tulevaa vuotta 2024                    

Tavoitteemme on myös tulevana vuonna huomioida elinkaariajattelu ja tarjota turvallisia koteja eri-ikäisille eri elämänvaiheisiin. Tarkoituksemme on myös jatkossa lisätä yhteisöllisyyttä järjestämällä tapahtumia sekä kohtaamisia.

Meillä olet kotona Nokialla

NOKIAN VUOKRAKODIT OY