Vapaat asunnot

Vihnuskatu 36 as.

Vuokrataan hiljattain peruskorjatusta talosta, toisen kerroksen hyväkuntoinen 3h+k asunto Nokian keskustan tuntumasta. Vapaa 1.7. 2021 alkaen.
Asunnossa on toimiva ja selkeä pohjaratkaisu. Tilava läpitalon huoneisto on avara ja huikean isot ikkunat takaavat valoisuuden. Keittiössä on sopivasti tilaa ruokailuryhmälle. Tilavissa makuuhuoneissa on säilytystä helpottamassa kaapistot sekä erillinen vaatehuone löytyy myös.Asunnon kylpyhuoneesta löytyy paikka pyykinpesukoneelle. Asumismukavuutta lisäämässä on lasitettu parveke.
Tarjoamme asukkaiden käyttöön laajakaistan. Nokian Vuokrakodit on ottanut asukkailleen kotivakuutuksen LähiTapiolasta.
Kaikki 1.1.2019 jälkeen alkaneet vuokrasopimuksemme kieltävät tupakoinnin asunnoissa ja parvekkeilla.
Lemmikit ovat tervetulleita asumaan kanssasi.
Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja 1kk vuokraa vastaava vakuus (mikäli puhtaat luottotiedot).

Kalkuntie 1-3 as.

Hyväkuntoinen yksiö vapautumassa Kankaantaan alueelta. Tämä tilava yksiö sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa ja hiljattain pintaremontoitu. Vuokraan sisältyy kaapeli-tv ja 10 Mb:n nettiyhteys sekä kotivakuutus.

Kaikki vuokrasopimuksen alkaen 1.1.2019 kieltävät tupakoinnin asunnoissa ja parvekkeilla. Tavanomaiset lemmikit ovat tervetulleita asumaan kanssasi.
Tarjoamme asukkaiden käyttöön laajakaistan 10 MB nopeudella. Nokian Vuokrakodit on ottanut asukkailleen kotivakuutuksen.
Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja 1kk vuokraa vastaava vakuus (mikäli puhtaat luottotiedot).

Notkotie 1 as.

  • 3h+kk
  • Pinta-ala: 74 m²
  • Vuokra: 701.98 €/kk

1.7 vapaana luhtitalon hyväkuntoinen päätyasunto. Asunto on kaksikerroksinen kolmio. Asunnon alakerrassa on keittiö ja olohuone sekä vessa. Yläkerrassa makuuhuoneet ja kylpyhuone.
Asunto on tällä hetkellä pintaremontin alla ja saa remontissa hohtavan valkoiset, puhtaat seinäpinnat sekä kauniin, harmaan laminaattilattian.
Asuntoon kuuluu oma pieni terassi.
Notkotie on suosittu luhtitaloalue Lähdekorven alueella, josta löytyy asuntoja tehokkaista yksiöistä aina kaksikerroksisiin kolmioihin. Notkotiellä sijaitsee myös päiväkoti. Läheltä löytyvät hyvät ulkoilumaastot ja reilun 3,5 kilometrin päässä sijaitsevat Nokian Kaupungin kaikki palvelut.
Tarjoamme asukkaiden käyttöön myös laajakaistan 10 MB nopeudella. Nokian Vuokrakodit on ottanut asukkailleen kotivakuutuksen LähiTapiolasta.
Kaikki 1.1.2019 jälkeen alkaneet vuokrasopimuksemme kieltävät tupakoinnin asunnoissa ja parvekkeilla. Lemmikit ovat tervetulleita asumaan kanssasi. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja 1kk vuokraa vastaava vakuus (mikäli puhtaat luottotiedot).
Vesimaksu kulutuksen mukaan ja laskutetaan 3 kk:n välien. Vuokraan sisältyy 10M nettiyhteys. Täytä asuntohakemus nettisivuillamme www.nokianvuokrakodit.fi ja hae asuntoa!