Vapaat asunnot

Nokian Myllymatti Oy Rounionkatu 49 A as.

Korkealta näkyy kauas.

1.9 vapautuva tilava kolmio, kahdella makuuhuoneella etsii uusia asukkaita.

Asunnossa on toimiva ja selkeä pohjaratkaisu. Avara keittiö- olohuoneyhdistelmä tulvii valoa ja olohuoneesta voit ihailla Nokia-näkymiä tai astua lasitetulle parvekkeelle istumaan iltaa. Keittiössä on mukavasti tilaa ruokailuryhmälle. Tilavissa makuuhuoneissa on säilytystä helpottamassa kaapistot. Asunnon kylpyhuoneesta löytyy paikka pyykinpesukoneelle. Asunnossa on myös oma sauna.

Hissillisessä talossa on asukkaiden käytössä myös näköalasauna. Pysäköintialueelta löytyy lämpötolpallisia paikkoja 10 €/kk. Halutessasi voit vuokrata myös autokatoksen hintaan 22 € kuukaudessa. Vesimaksuennakko 17,50 € /kk/hlö. Tasaus kulutuksen mukaan puolivuosittain.

Tarjoamme asukkaiden käyttöön myös laajakaistan 10 MB nopeudella sekä vuokraan sisältyy kotivakuutus.

Kaikki 1.1.2019 jälkeen alkaneet vuokrasopimuksemme kieltävät tupakoinnin asunnoissa ja parvekkeilla. Lemmikit ovat tervetulleita asumaan kanssasi. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja 1kk vuokraa vastaava vakuus (mikäli puhtaat luottotiedot).

Rounionkadun talomme on rakennuttu vuonna 2016 ja kohde sijaitsee liki Nokian keskustaa. Kävelymatkan päässä on ruokakauppa ja mukavasti palveluita mm. kahvila.  Tällä alueella sijaitsee myös useita kouluja. Rounionkadulta kävelet vartissa rautatieasemalle, josta lähijunalla pääsee kätevästi Tampereen keskustaan.

Vihnuskatu 36 as.

Vuokrataan hiljattain peruskorjatusta talosta, alimman kerroksen hyväkuntoinen 1h+kk asunto Nokian keskustan tuntumasta. Vapaa 1.9. 2021 alkaen.
Asunto on tilava alkovillinen yksiö.  Asumismukavuutta lisäämässä on lasitettu parveke.
Tarjoamme asukkaiden käyttöön laajakaistan. Nokian Vuokrakodit on ottanut asukkailleen kotivakuutuksen LähiTapiolasta.
Kaikki 1.1.2019 jälkeen alkaneet vuokrasopimuksemme kieltävät tupakoinnin asunnoissa ja parvekkeilla.
Lemmikit ovat tervetulleita asumaan kanssasi.
Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja 1kk vuokraa vastaava vakuus (mikäli puhtaat luottotiedot).