Julkaistu

TÄRKEÄ TIEDOTE SAUNAVUOROISTA

TÄRKEÄ TIEDOITE                                                                        20.03.2020

SAUNAVUOROT ON PERUTTU TOISTAISEKSI

KORONAVIRUSPANDEMIAN VUOKSI

 

Joudumme valitettavasti sulkemaan talojemme saunatilat. Saunavuorot ja lenkkisaunat on siis toistaiseksi peruttu. Varatuista saunavuoroista ei tarvitse huhti- ja toukokuun osalta maksaa kuukausittaista saunamaksua. Kun saunat taas aikanaan avataan, ei saunavuoroista peritä maksua käyttöönottokuukauden ajalta. Ajalla 20.– 31.3.2020 käyttämättä jääneistä saunavuoroista ei palauteta maksuja. Palaamme saunavuoron varanneille asiaan kevään aikana.

Talosaunat on suljettu toistaiseksi hygieniasyiden vuoksi. Siivoukseen ei ole käytettävissä rajatonta määrää resursseja. Viruksen leviämisen välttämiseksi siivoamme tehostetusti käytetyimpiä osia talojemme yleisistä tiloista, kuten porraskäytäviä, hissejä ja talopesuloita. Saunat sulkemalla siirrämme resurssejamme tehostettuun siivoukseen näissä tiloissa. Lisäksi ei ole varmaa tietoa siitä, tarttuuko koronavirus pintojen kautta, mutta riski on mahdollisesti olemassa. Lenkkisaunat pitää perua jo senkin vuoksi, että silloin saunatiloissa saattaa oleskella yhtä aikaa yli 10 henkeä. 

Näillä varotoimenpiteillä pyrimme osaltamme ehkäisemään viruksen leviämistä. Pahoittelemme suuresti tämän aiheuttamaa harmia ja kiitämme ymmärryksestänne tässä poikkeustilanteessa.

NOKIAN VUOKRAKODIT OY