Julkaistu

Syystiedote 17.11.2022

Talvi lähestyy ja on aika valmistautua viileneviin keleihin.

Illat pimenevät ja ilma viilenee. Jotta kotitalossa asuminen on viihtyisää, huomioithan muutaman seikan.

Yhtiön alueen turvallisuus

Kiinteistön käytävillä olevat tavarat estävät turvallisen poistumisen hätätilanteissa, vaikeuttavat pelastushenkilöiden kulkua, sairaankuljetusta ja aiheuttavat riskin paloturvallisuuteen. Huolehdithan osaltasi, että kiinteistön sisäkäytävät ja ulkoväylät ovat vapaat turvallista kulkua varten.

Pysäköintipaikat on erikseen merkitty ja ne on tarkoitettu asukkaiden käytössä olevien ajoneuvojen pysäköintiin. Turvallisuussyistä, ethän jätä auton lämmitysjohtoa roikkumaan lämmityspistokkeeseen. Huomioithan lisäksi, että pelastustiet on pidettävä vapaina, joten pysäköithän ainoastaan pysäköintialueelle.

Pyörät pihalta sisälle varastoon

Mikäli kotitalossasi on erillinen pyörävarasto, se on tarkoitettu ainoastaan polkupyörien säilyttämiseen. Säilytäthän muut omat tavarat asunnossasi tai muissa asuntoosi liittyvissä varastotiloissa. Talven tullen pyörät on hyvä siirtää pihalta varastoon säilytykseen.

Lämmin koti

Jotta asunnossa olisi mukavan lämmin, huolehdithan, ettei pattereiden tai patteritermostaattien edessä ole huonekaluja tai paksuja verhoja. Näin pattereiden lämmittämä ilma pääsee kiertämään koko asunnossa. Mikäli asuntosi patterit ovat kylmät, niistä kuuluu lorinaa, suhinaa tai venttiilistä valuu vettä, otathan yhteyttä huoltoyhtiöön.

Talvikunnossapito

Kun pakkaset alkavat, aloitetaan myös pihan talvikunnossapito. Jos huomaat pihassa vaaranpaikkoja tai jäisiä alueita, otathan yhteyttä.

Asukassivut Olethan jo tutustunut omiin asukassivuihisi osoitteessa https://nokianvuokrakodit-asukassivut.etampuuri.fi/.

Asukassivuilta löydät muun muassa vinkkejä sähkökatkojen varalle.

Syysterveisin

NOKIAN VUOKRAKODIT OY