Julkaistu

Päivitä yhteystietosi asukassivullamme ja voita Moccamaster

Hei asukkaamme,

Tervetuloa päivittämään yhteystietosi asukassivujen kautta ja voit voittaa Moccamaster-kahvikeittimen (arvo 169 €)

Yhteensä kampanjan aikana arvotaan kaksi kahvikeitintä. Arvontaan voit osallistua syys- ja lokakuun aikana päivittämällä yhteystietosi asukassivuillamme. Kampanja-aika 1.9-31.10.2022.

Suoritamme arvonnan kerran kuussa syys- ja lokakuun jälkeen 2022. Arvonta suoritetaan satunnaisnumeroarvontana. Arvonnan voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto noudetaan Vuokrakotien asiakaspalvelusta sovittuna aikana. Mikäli emme tavoita voittajaa tai palkintoa ei noudeta sovitussa ajassa, palkinto raukeaa.

Syyskuun arvonta on suoritettu 6.10.22 ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti. Mikäli arpaonni ei suosinut juuri sinua, voit osallistua lokakuun arvontaan käymällä asukassivuilla tallettamassa uudelleen yhteystietosi asukassivuilla.

Mitkä ovat asukassivut?

Asukassivut palvelevat sinua asumiseen liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Sivuilta löydät tärkeimmät tiedotteet, maksutietosi sekä tietoa asumisesta ja kotitalostasi. Lisäksi asukassivujesi kautta voit tehdä vikailmoituksen ja päivittää omat yhteystietosi.

Ensimmäisellä kerralla kirjautuminen vaatii rekisteröitymistä, joka tapahtuu ensisijaisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Rekisteröitymisen yhteydessä luot käyttäjätunnukset, joilla jatkossa kirjaudut omille käyttäjäsivuillesi.  Klikattuasi asukassivujen linkkiä rekisteröityminen ja kirjautuminen sujuvat sivuston ohjeita seuraamalla. Jos on kysyttävää tai ongelmia, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asukassivuilta löydät muun muassa seuraavat tiedot:

  • Tiedotteet– kohtaan on koottu kotitaloasi koskevat tiedotteet. Täältä löydät helposti ajankohtaiset asiat, tiedot remonteista, vesi- tai sähkökatkoista sekä talon tapahtumista.
  • Ilmoitukset– kohdasta voi jättää huoltopyynnön tai muun ilmoituksen ja näet tiedot tekemistäsi ilmoituksista. Huomioi, että kiireelliset vikailmoitukset, kuten putkivuodot tehdään aina puhelimitse.
  • Oma talous– kohdasta löydät tiedot suorituksistasi ja maksuistasi.
  • Kiinteistön tiedot– kohdasta löydät tarkempia tietoja kotitalostasi ja esimerkiksi linkin pelastussuunnitelmaan.
  • Dokumentit– kohdasta löydät muita yleisiä tiedotteita ja dokumentteja, kuten järjestyssäännöt, vakuutustiedot ynnä muuta vastaavaa.

Mikäli asukastietosi ovat jo ajan tasalla, voit silti osallistua arvontaan rekisteröitymällä asukassivullesi ja tallettamalla tietosi uudestaan. Mikäli arpaonni ei kohtaa sinua syyskuussa, voit osallistua arvontaan uudelleen lokakuussa käymällä vain tallettamassa yhteystietosi uudestaan.

Käyhän siis osoitteeseen https://nokianvuokrakodit-asukassivut.etampuuri.fi/