Julkaistu

MUUTOKSIA ASIOINTIIN

Tilapäisiä muutoksia asiointiin 16.3.2020 alkaen

Hoida asiointi pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostitse

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi suosittelemme asioimaan kanssamme sähköpostitse ja puhelimitse. Vältäthän tarpeetonta asiointia asiakaspalvelupisteissämme. Ainoastaan vuokrasopimuksen allekirjoittaminen ja avain asiat voi edellyttää toimistolla asiointia. Muut asiat voit hoitaa puhelimitse, postitse, sähköpostitse, tai toimittamalla tarvittavat asiakirjat toimiston ulkoseinustalla sijaitsevaan postilaatikkoomme.

Sairaana ei voi tulla asioimaan Nokian Vuokrakotien toimistolle.

Jos on välttämätöntä asioida toimistolla vuokrasopimuksen allekirjoittamiseksi, huomioithan ystävällisesti nämä käytännöt:

Käytä käsidesiä asioidessasi toimistollamme.
  

Vältämme kättelyä ja muuta fyysistä kontaktia asiakkaidemme kanssa.


Jos odotustilassa on ruuhkaa, odota vuoroasi mieluummin tuulikaapissa kuin varsinaisessa aulassa (suositeltu etäisyys toiseen henkilöön 1 metri).

Keskuksemme on auki ma klo 10-17  ja ti-pe klo 10-15 numero 050-3956238

Käsittelemme sähköpostia arkipäivisin ja pyrimme vastaamaan viesteihin mahd. pian.

Tee kiireettömät vikailmoitukset myöhemmin

Tee vikailmoitus vain asioissa, jotka ei voi odottaa. Jos olet sairastunut tai asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, ilmoita asiasta huoltoon vikailmoitusta tehdessäsi.
Toimistoajan ulkopuolella tehtävät kiireelliset työt hoitaa päivystys 020 5700 200

Yhteistoiminta

Suosittelemme asukaskokousten ja talon yhteisten kokoontumisten, kuten lenkkisaunojen ja talkoiden siirtämistä toistaiseksi.

Nokian Vuokrakodit Oy