Julkaistu

Muovinkeräys alkaa

Iloksemme voin ilmoittaa, että joulukuun alkuviikkojen aikana jokaiseen Vuokrakotien asuinkiinteistöön saapuu keräysastia muovipakkauksille. Kierrätykseen kelpaavia muovipakkauksia ovat kotitalouden tyhjät, puhtaat ja kuivat muovipakkaukset. Tällaisia ovat esimerkiksi elintarvikkeiden muoviset pakkaukset, esimerkiksi jogurttipurkit, voirasiat sekä leikkele-, juusto- ja valmisruokapakkaukset. Pesuaine-, shampoo- ja saippuapakkaukset. Kierrätykseen kelpaavat myös muovipullot,-kanisterit ja -purkit, mieluiten litistettynä. Kierrätettäviä ovat myös muovikassit, -pussit ja -kääreet.
Muovikierrätykseen ei kuitenkaan saa laittaa likaisia muovipakkauksia tai sekajätettä, PVC-pakkauksia, tai muita muovituotteita (esim. lelut, astiat, ämpärit) 
Lisätietoja muovinkeräyksestä löydät osoitteesta www.rinkiin.fi. 
Kotitalouksien suurin jätemäärä syntyy elintarvikkeiden muovisista pakkauksista. Muovinkeräysastioiden saapuminen tarkoitaa osassa taloyhtiöissämme sekajäteastioiden vähentymistä. Kannustamme asukkaitamme ottamaan uuden kierrätysmahdollisuuden käyttöön mahdollisimman pian. Askarruttavista asioista voit kysyä ja kehitysehdotuksia otamme vastaan osotteessa asiakaspalvelu@nokianvuokrakodit.fi