Julkaistu

Kesätyötä tarjolla: ulkoalueidenhoitaja/ruohonleikkaaja

Haemme kesäksi 2023 kotitalojemme pihojen viihtyvyyden ylläpitäjää.

Työnkuva pitää sisällään pääasiallisesti nurmikonleikkuuta yhtiömme omistamilla kiinteistöillä Nokialla (5km säteellä Nokian keskustasta) sekä puiden ja pensaiden siistimisleikkauksia, siimaleikkurin käyttöä, rikkaruohojen kitkentää, lehtien keräystä ja kiinteistöjen piha-alueiden yleisen siisteyden ylläpitoa. Työskentely tapahtuu arkipäivisin ja työaika 37,5 h/viikko.

Etsimämme henkilö on reipas ja luotettava tyyppi, joka haluaa työskennellä liikkuvassa ulkoilmatyössä, on oma-aloitteinen ja hahmottaa kokonaisuuksia. Sinulla tulee olla B-ajokortti ja asenne kunnossa, sillä pääsee jo pitkälle. Katsomme toki eduksesi koulutuksen tai aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Työt alkavat touko-kesäkuussa/sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin elokuun loppuun ja mahdollisesti sitäkin pidempään, mikäli työntekijän tilanne antaa myöden. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 16.4.2023 mennessä nimikkeellä ”Kesätyö” sähköpostiin asiakaspalvelu@nokianvuokrakodit.fi