Julkaistu

Harrastestipendi haettavana

Haluamme muistaa ja kannustaa lapsia liikkumaan ja harrastamaan. Jaamme 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 10 kpl 60 € arvoisia stipendejä 15-vuotiaille tai sitä nuoremmille Nokian Vuokrakotien asukkaille. Stipendi voidaan myöntää mihin tahansa harrastukseen. Stipendin saaminen ei edellytä harrastusseuran jäsenyyttä.

Stipendihaku on nyt auki ja hakuaikaa on 19.05.2023 asti. Stipendien saajat valitaan toukokuussa ja heille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

HAKUOHJEET JA SÄÄNNÖT

  1. Täytä mahdollisimman hyvin perustellen hakulomake.
  2. Palauta hakulomake os. asiakaspalvelu @nokianvuokrakodit.fi 19.05.2023 mennessä. Voit myös palauttaa hakulomakkeen Vuokrakotien toimiston postilaatikkoon os. Souranderintie 26
  3. Hakijan tulee olla asukkaana viimeistään 1.5.2023 kirjoilla ilmoittamassaan asunnossa.
  4. Stipendit tulee käyttää kokonaisuudessaan hakijan harrastuksen tukemiseen
  5. Harrastestipendin voi käyttää mm. varusteiden hankintaan, harjoitusmaksuihin, pääsy- tai kausimaksuihin, joilla mahdollistetaan harrastaminen sekä harrastukseen tarkoitettavan materiaalin hankkimiseen.
  6. Hakemalla stipendiä osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa stipendien aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Stipendin vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen stipendin hakemisesta tai vastaanottamisesta.