Julkaistu

Hallinnollinen isännöitsijä aloittaa

”Parasta tässä työssä on ihmisten kohtaaminen.” Näillä sanoilla kuvailee 1.3.2021 Vuokrakodeilla hallinnollisena isännöitsijänä aloittanut ITS, LKV, tradenomi Mimmi Nykänen.

Hallinnollisen isännöitsijän tehtäviin kuuluu muun muassa vahvasti edistää asukkaidemme asukasviihtyvyyttä ja arjen sujuvuutta. Hän huolehtii osaltaan päivittäisestä asukasviestinnästä ja tiedotuksesta asukkaisiin päin ja käsittelee esimerkiksi asumishäiriöilmoitukset. Asukastoimikuntien ja asukasdemokratian toteutuminen ovat hallinnollisen isännöitsijän vastuulla. Hän hoitaa kiinteistöjen päivittäisiä asioita yhteistyössä teknisen isännöitsijän kanssa sekä vastaa osaltaan budjetoinnista, sopimusasioista ja laskutukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävä on siis monipuolinen ja yhteistyössä koko osaavan henkilöstömme kanssa panostamme yhdessä hyvän ja turvallisen asumisen edellytysten täyttymiseen.

Mimmi on työskennellyt viimeiset kymmenen vuotta vastaavanlaisessa toimenkuvassa ja odottaa ilolla edessä olevia asukaskohtaamisia Vuokrakotien asukkaiden kanssa.