Julkaistu

Uudet vuokralaskut 1.6.2022 alkaen

Kiinteistötietojärjestelmämme uusiminen etenee. Uusimisen myötä asukkaillemme seuraavaksi näkyvät uudistukset liittyvät vuokranmaksuun. Vuoden 2022 alussa postitimme kaikille asukkaillemme uudet vuokralaskut kuluvalle vuodelle. Järjestelmä-uudistuksen myötä nämä helmikuusta lähtien voimassa olleet vuokralaskut poistuvat käytöstä.

Kaikille asukkaille on lähetetty kotiosoitteeseen 20.05 uudet vuokranmaksulaskut, jotka ovat käytössä 1.6 alkaen. E-laskutusta käyttävät ovat saaneet pankkiinsa automaattisesti uudella viitenumerolla varustetun laskun.

Järjestelmäuudistuksen myötä vuokralaskussa muuttuu vain viitenumero. Pankkiyhteys ja tilinumero eivät muutu.

Mikäli siis käytät e-laskua tai suoramaksua, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vuokralasku uudella viitenumerolla tulee automaattisesti pankkiisi.

Mikäli olet toimittanut pankin maksupalveluun tai liittänyt Kelan asumistukihakemukseen vuokralaskun, tulee sinun toimittaa uusi vuokralasku kummallekin toimijalle.

Mikäli maksat vuokran kuukausittain omassa verkkopankissasi, huomioi uusi viitenumero 1.6 alkaen.

Mikäli olet maksanut vuokraennakkoa, kirjataan ne Vuokrakotien toimesta oikealle viitenumerolle.

Mikäli et ole saanut uutta vuokralaskua toukokuun aikana olethan yhteydessä asiakaspalvelu@nokianvuokrakodit.fi tai 03 5652 2900. Jos jokin asia jäi vuokranmaksussa askarruttamaan voit aina myös olla yhteydessä vuokravalvonta@nokianvuokrakodit.fi.

Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa!